Miben tudok Segíteni ?

Nézd meg szolgáltatásaim listáját. Amennyiben nem találod a felsorolásban, amire szükséged lenne, akkor vedd fel velem a kapcsolatot és beszéljünk róla.

Szolgáltatásaim

Csak mond el mit szeretnél és én megvalósítom!

Általános Asszisztencia

Pénzügyi asszisztencia

marketing és multimédia

weboldal és webshop készítés, grafika és logó tervezés

Bővebb tájékoztatás, szolgáltatás, árak:

Szoftverek, amelyeket magabiztosan kezelek

Folyamatos képzéseken veszek részt, így az elsajátított szoftverek és a szolgáltatások köre is állandóan bővül. Ezáltal ügyfeleimnek is egyre több segítséget tudok nyújtani.

Folyamatos képzéseken veszek részt, így az elsajátított szoftverek és a szolgáltatások köre is állandóan bővül. Ezáltal ügyfeleimnek is egyre több segítséget tudok nyújtani.

Vannak még kérdéseid?

Az email-ben vagy telefonon történő egyeztetés az első lépés. Ezután megbízási szerződést kötünk, ami mindkettőnk részére egy biztosítékként is szolgál. Két opció van az aláírásra. Az egyik, hogy hagyományos módon aláírod és megküldöd részemre postai úton a szerződést (ez kicsit hosszadalmas). A másik lehetőség pedig, hogy ügyfélkapun keresztül hitelesíted (ehhez küldök egy útmutatót is) és a hitelesített szerződést visszaküldöd részemre email-en. Ez utóbbi pár percet vesz csak igénybe. Ezután máris kezdhetjük a munkát!

Hétfőtől péntekig 8 – 16 óra között állok rendelkezésedre.

Igen, 15 nappal a hónapforduló előtt van lehetőséged a következő hónaptól lemondani a szerződést. Hónapról hónapra módosítható a megrendelt csomag, annyi a kérésem, hogy ezt az aktuális hónap előtt legalább 5 nappal jelezd részemre.

A szerződésben foglalt óraszám felének elérésekor kiszámlázom a ledolgozott munkaórákat, kimutatással alátámasztva, melyet átutalással tudsz rendezni. A másik felét pedig a hónap végén számlázom, természetesen itt is igazolva a munkaórákat.

A választott csomagban foglalt munkaórákon felül 4.500 Ft/ óra díjban kerülnek kiszámlázásra a munkaórák.

Pl. Választott csomag: 30 órás, aminek az értéke 113.990 Ft. Az adott hónapban 35 órát töltöttem a feladatok elvégzésével. Ebben az esetben egyszer kiszámlázásra kerül a 113.990 Ft (30 órás csomag)+ 5*4.500 Ft, azaz összesen: 136.490 Ft

A szerződésben kért óraszámból maximum 5 óra átvihető a következő hónapra. Viszont ilyen esetben arra kérlek, hogy időbe jelezd részemre, azaz hónap zárása előtt legalább 5 nappal. Minden ügyfelemtől azt kérem, hogy rendszeres kommunikácóval tartsuk nyilván hétről-hétre a az óraállást és minden szabad órát töltsünk ki, hiszen így tudlak hatékonyan támogatni. 

Természetesen igen. A mobilom és a laptopom is jelszóval védett. Harmadik személynek csakis a te írásban (email) adott engedélyed alapján nyújtok át információkat. Gondolok itt a könyvelőre, szállító, vevő…

Első sorban mindig email-ben kérném a pontos feladat leírást, kéréseket. Írásban mindkettőnk számára biztosabbnak látom, mivel vissza lehet ellenőrizni, hogy mikor és mit kértél és elkészültem-e a feladatokkal.

100% precizitás és határidő garancia

Egyszerre legfeljebb 4-5 ügyfelet vállalok, mert fontosnak tartom, hogy megrendelőimnek a legnagyobb pontossággal és figyelemmel végezzem el a Rám bízott feladatokat. 
Megállapodásunkkal számíthatsz a precíz munkavégzésre, határidők betartására, erre 100% garanciát vállalok!

Amiket nem tudok elvállalni: